Studententeams

Studententeams Bluejay, URE en TU/Ecomotive nemen deel aan Technology for Automotive

De studententeams BlueJayUniversity Racing Eindhoven en TU/Ecomotive nemen op 29 oktober samen met elf andere exposanten deel aan het online Technology for Automotive event. Elke exposant geeft in 15 minuten een pitch over hun innovatie rond het thema Automotive. Na de pitches kunnen de bezoekers een online Meet & Match aanvragen met deze exposanten. Meld u hier aan voor het online Technology for Automotive event.

BlueJay

De missie van BlueJay is om de grenzen van intelligente systemen te verleggen door middel van innovatie en gebruiksgericht ontwerp. Door het ontwikkelen van een veilige, interactieve, autonome vliegende drone, die zowel binnen als buiten kan vliegen. 

Ze bouwen in samenwerking met de brandweer een drone die kan helpen bij calamiteiten, zoals een brand in een verpleeghuis. De drone kan, daar waar medewerkers niet op tijd kunnen zijn, op tijd zijn en helpen bij het redden van levens. 

Plan een Meet & Match in met Paul van Kuppevelt (BlueJay)

 Bluejay3

University Racing Eindhoven

University Racing Eindhoven staat voor technologische innovatie, teamwork en een passie oor engineering. Door mee te doen aan de Formula Student-wedstrijd, 's werelds grootste technische ontwerpwedstrijd, proberen ze hun auto's tot nieuwe grenzen te brengen. 

Met een combinatie van de technische vaardigheden van alle leden en hun partners, zijn ze elk jaar in staat om een hightech revolutionaire elektrische racewagen in Formule-stijl te bouwen. 

Plan een Meet & Match in met Dennis Gubbels (URE)

URE

TU/Ecomotive

Omarm afval! Met Luca wil TU/Ecomotive het probleem rondom verspilling aankaarten. Door alleen maar gerecyclede materialen te gebruiken, wil TU/Ecomotive het gebruik van deze producten stimuleren en zo het percentage gerecyclede producten verhogen. Maar dit alleen zal het probleem niet oplossen, omdat er al tonnen aan afval in de zee ligt. Ze willen met Luca laten zien dat dit afval ook een waardevolle grondstof kan zijn.

Plan een Meet & Match in met Matthijs van Wijk

luca