AUT2021 1200x627 Weiss Technik

Ontdek het specialisme van Weiss Technik!

Onlangs deelde exposant Weiss Technik Nederland B.V. met ons een video en een blog waarin zij vertellen wat hun specialisme is. Weiss Technik ontwikkelt oplossingen die wereldwijd in onderzoek en ontwikkeling worden gebruikt bij de productie en kwaliteitsborging van vele producten. Lees snel verder om meer te leren over Weiss Technik 

Ondernemingsgeest en persoonlijke betrokkenheid

Dankzij de technische expertise van Weiss Technik zijn zij technologische leiders. Hierdoor en samen met het pragmatische optreden maken zij de weg vrij voor hun klanten voor het identificeren van nieuwe groeimogelijkheden en ontwikkelingsdoelen. Weiss Technik wil op deze manier de verwachting van hun klanten overtreffen. Wilt u meer weten over de waarden van deze wereldwijde opererende organisatie? Lees hier meer over de organisatie. 

Specialisten die zorgen voor een veilige toekomst

Bij Weiss Technik werken specialisten op het gebied van klimaatsimulatie, klimaattechnologie, farmaceutische technologie en industriële oventechnologie. 

Klimaatsimulatie

Weiss Technik is een van de meest innovatieve en vooraanstaande fabrikanten van klimaatsimulatiesystemen. Met deze testsystemen kunnen zij alle klimatologische omstandigheden over de hele wereld en daarbuiten stimuleren.

1 Weiss Technik

Klimaattechnologie

Weiss Technik biedt betrouwbare klimaatoplossingen waar mensen en machines worden uitgedaagd; in industriële cleanrooms, meetkamers of in de farmaceutische industrie, maar ook in hightech datacenters.

Weiss 2.      Weiss 3

Industriële oventechnologie

Onder het merk Vötsch biedt Weiss Technik een breed productportfolio aan op het gebied van oventechnologie. Producten omvatten verwarminges-, droogovens, cleanroom RGA droogovens, microgolfsystemen en laboratorium ovens.

Weiss 4

In 24 uur de klok rond

Het serviceteam van Weiss Technik is 24 uur per dag beschikbaar voor service en support. De kwaliteitssystemen geleverd door weisstechnik® en vötschtechnik® zorgen ervoor dat de producten qua werking, betrouwbaarheid en duurzaamheid aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Om ervoor te zorgen dat dit wordt bereikt, worden de zeer complexe systemen regelmatig getest, onderhouden en verzorgd.

Weiss 5 

Ontmoet Weiss Technik tijdens Technology for Automotive 2021 op stand 10. Meld u direct aan als bezoeker!