TomTom4

Een greep uit de innovaties op Technology for Automotive 2020

Deze keer presenteren de exposanten hun innovaties niet via een stand, maar via een online pitch. Graag delen we een aantal innovaties met u:

Veilig rijden met ADAS-kaartsnelheidslimieten - TomTom
Dit is de AGX-V - Shimadzu

Veilig rijden met ADAS-kaartsnelheidslimieten - TomTom

Te hard rijden is voor veel chauffeurs een fataal probleem geweest. Daarom is de TomTom ADAS-kaart ontwikkeld. De ADAS-kaart is een cruciaal onderdeel om de veiligheid van de bestuurders te waarborgen voor voertuigen met bestuurders ondersteuningsniveaus, van L0 tot L2 en geeft voertuigen inzicht in de weg die voor hen ligt, buiten het beperkte bereik van de sensoren.

Dit is de AGX-V - Shimadzu

Bij Shimadzu willen we instrumenten ontwikkelen die het hoogste niveau van testresultaten bieden. Hiervoor hebben we de AGX gemaakt, de hoogste klasse van testmachine in de industrie. Het beschikt over een hoge stijfheid frame; multiprocessors, een slimme controller die is uitgerust met een progressieve gebruikersinterface; en software die het creëren van testomstandigheden en gegevensverwerking ondersteunt met intuïtieve beerbaarheid. Shimadzu produceert al meer dan 100 jaar testmachines. De AGX-serie is het hoogtepunt van de continue evolutie van de AUTOGRAPH op basis van onze schat aan ervaring en prestaties, en inzichten van klanten over de hele wereld.

agx v Shimadzu